Start nu met de motorrijopleiding, dan ontvang je de eerste 2 rijlessen twv 90,- euro GRATIS

Haal nu je motor rijbewijs

Kleding en les-indeling De noodzakelijke kleding kan je uiteraard van de rijschool gebruiken. We beschikken over jassen, broeken, handschoenen en helmen in verschillende maten. Het enige waar je zelf voor moet zorgen is stevige laarzen of schoenen die je enkels beschermen. De instructeur volgt de leerlingen op de motorfiets met het doel om de kwaliteit van de les te verhogen. Het verzamelen gebeurt een kwartier vóór dat de les begint, om te kunnen omkleden, maar ook wordt er teruggekeken op de vorige les en maken we doelstellingen voor deze les. Aan het einde van de les wordt er geëvalueerd.

Examens en nieuwe regels

Er zijn twee praktijkexamens, het eerste examen is een voertuigbeheersingsexamen en het tweede een verkeersdeelnemingexamen. Sinds 19 januari 2013 zijn er 3 verschillende categorieeën motorrijbewijzen: A1, A2 en A. Het type rijbewijs dat je mag halen hangt af vanaf je leeftijd, je ervaring het het vermogen van de motor.

A1 is het rijbewijs voor de lichtste motor, vanaf 17 jaar mag je hiervoor praktijkles volgen en vanaf 18 jaar examen doen.

A2 is voor de middelzware motor. Hiervoor mag je vanaf 20 jaar praktijkexamen doen.

A3 is voor de zware motor. Als je minstens 2 jaar rijbewijs A2 hebt mag je hiervoor vanaf 22 jaar praktijkexamen doen, als je geen rijbewijs A2 hebt moet je minstens 24 zijn om dit praktijkexamen te doen.

Alle informatie hierover kun je hier vinden: Nieuwe regels voor het rijbewijs A. Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Lessons in English  |  Faalangsttraining  | Aanbiedingen

Motorrijbewijs halen?

schrijf je in voor rijlessen

 Prijzen

Bereken hieronder alvast de prijs voor je rijbewijs, of download hier een overzicht van alle prijzen.

Slaginspercentage

Motorrijbewijs (AVB)

  • Verkeersschool Adrian (96-100%) 100%
  • Gemiddeld regio Rijswijk (86-90%) 90%

Motorrijbewijs (AVD)

  • Verkeersschool Adrian (76-80%) 80%
  • Gemiddeld regio Rijswijk (76-80%) 80%

Inschrijven

Schrijf je nu in en ontvang je de eerste 2 rijlessen twv 90,- euro GRATIS.