Laat ook jouw ervaring achter!

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Ik heb les gehad van Surinder in een goede, comfortabele Volkswagen Golf (Is belangrijk wanneer je leert rijden). Surinder is een instructeur die alles duidelijk uitlegt en ook je vragen duidelijk beantwoordt. Aan mijn zwaktepunten werd regelmatig gewerkt zodat dat steeds beter ging. Vervolgens hebben we meerdere proefexamens gedaan (ook bij andere instructeurs) om mij maximaal voor te bereiden op het echte examen. Twee keer gezakt bij een andere rijschool, In één keer geslaagd bij Surinder. Top kwaliteit.
- Ekim Yildirim

★★★★★
In een keer geslaagd! Met dank aan instructeur Tony, duidelijk in communicatie, goede sfeer in de auto, bereidt je perfect voor op je examen. Een aanrader! Thanks! ---- Passed my exam thanks to Verkeersschool Adrian with instructor Tony. Excellent service, thank you!
- Merlijn Mascini

★★★★★
Autorijbewijs in 1x gehaald door de uitstekende lessen van Tony. De rijlessen zijn intensief, en er wordt gestreefd naar een hoog niveau. De feedback die je krijgt tijdens de lessen is helder en streng, dit zorgt ervoor dat je een uitstekende bestuurder wordt en dat je zelfverzekerd in de auto stapt. Het praktijkexamen is dan uiteindelijk een eitje, en die ga je gewoon in 1x halen. Ik raad iedereen om te gaan lessen met Tony, het is echt een leuke ervaring. Bedankt!
- Sam Lonis

★★★★★
Tony heeft me ontzettend goed geholpen bij het halen van mijn examen. Zat eerst bij een andere rijschool, dat werkte niet, maar bij Tony gewoon wél in één keer gehaald! Ik ben ontzettend blij en dankjewel Tony!
- Daniel Bakker

★★★★★
Goede en duidelijke lesinhoud van fijne instructeurs.
- Esther

★★★★★
Ik heb gelest voor motorrijbewijs(A) bij deze rijschool. Ik ben heel erg tevreden met de lessen van Soufian en kan deze rijschool zeker aanrijden. Hij kan het erg goed uitleggen, is heel duidelijk, blijft rustig als je iets niet helemaal goed doet, waardoor je je erg veilig voelt op de weg. Ik vond ook de les van anderhalf uur prettig, lang genoeg om er goed in te komen. En de besprekingen van de les achteraf zijn leerzaam. Als ik nog een rijbewijs ga halen ga ik het zeker weer hier doen. Bedankt!
- Roos van Riggelen

★★★★☆
Zowel Adrian als Soufian zijn erg fijne en vriendelijke instructeurs waarbij je in goede handen bent. Ze zijn er op gebrand jou inzichtelijk te maken waar alle gevaren liggen, zodat je niet alleen je eigen fouten, maar ook die van andere verkeersdeelnemers kan oplossen. Het resultaat is dat ik voor alles in één keer slaagde en nu zowel op de motor en in de auto een betere verkeersdeelnemer ben geworden. Dit is een rijschool waar het doel is je niet alleen te laten slagen, maar je echt tot een motorrijder te maken. Waarom 4/5 sterren? Ik was bij aanschaf van een pakket in de veronderstelling dat je met één pakket je genoeg lessen zou hebben tot het examen, ongeacht je ervaring kan je er vanuit gaan dat je minimaal 15x 1,5 uur gaat rijden en dus het totaal €330 euro (67 per les) duurder wordt.
- Guido Veldhuijzen

★★★★☆
Zeer tevreden over de rijschool en over mijn rijinstructeur!! Een echte aanrader voor het leren rijden in een auto.
- Jan Tetteroo

★★★★★
Rijbewijs gehaald met lessen van Ural, een jonge, ontspannen, gezellige maar ook zeer leerrijke man die op iedereen een apart trucje weet toe te passen waarop de leerling het beste de stof kan opnemen. Zelfs in de laatste lesjes kon ik nog zeer veel van hem leren. Een comfortabele auto (Renault Mégane GT) en een hoog kwalitatieve en zeer praatgrage rij-instructeur hebben mij over de streep getrokken! Een aanrader!
- Maurits van den Hurk

★★★★★
Top ervaring! Binnen 4 maanden mijn rijbewijs gehaal met mijn top instructeur tony! Heel erg dankbaar Zeker een aanrader!!
- Sanne lobbia

★★★★★
Ben in een keer geslaagd! Dat komt door de leuke en gezellige lessen van Adrian. Die zorgen dat je rustig en gespannen leer rijden. Top rijinstructeur!
- Martijn Gorissen

★★★★★
Heel fijn gelest met instructeur Kamil. Zijn analyse en tips waren goed, de focus en opbouw tijdens het proces zijn goed getimed voor de TTT en praktijkexamen. Ik kreeg ook op tijd te horen hoeveel lessen ik nog nodig had. Inplannen van de lessen was niet altijd makkelijk, maar met een beetje flexibiliteit wel goed gekomen. Leuke gesprekken gehad en in een keer geslaagd; dankjewel Kamil!
- Mark Schilder

★★★★★
Geslaagd na maar 4 uurtjes les!!
- Samantha Hofland

★★★★★
Ik heb vandaag in 1 x me auto rijbewijs gehaald met rij instructeur tony waren leuke lessen veel gelachen maar veel geleerd best vent en het mooiste was dat de examinator niks om aantemerken had ben ik heel blij mee heb trouwens ook me brommer in 1x gehaald bij adriaan
- Michael kooyman

★★★★★
Dankzij Botan in één keer mijn auto rijbewijs gehaald! Super fijne instructeur en een hele goede rijschool! Bedankt voor alle lessen!
- Danielle bijnaar

★★★★★
Ik kon altijd wel relaxed in de auto zitten met Oruc. Wij konden lachen met elkaar terwijl hij nog steeds scherpe opmerkingen maakten over mijn rijgedrag. Erg tevreden.
- Joris Hooftman

★★★★★
Verkeersschool Adrian heeft alles goed voor mekaar. Instructeur Tony geeft je een uitstekende voorbereiding op het examen (in één keer raak, thanks!). Het is altijd relaxt in de auto en hij weet je goed te motiveren. Ook het "interne proefexamen" met een andere instructeur geeft je een beter inzicht in je rijvaardigheid en vertrouwen richting het examen van het CBR.
- Jan Paul

★★★★★
Supergoede rijschool! In een keer mijn rijbewijs gehaald. M'n instructeur, Tony, is kapot chill, vertelde heel duidelijk alles waar ik op moest letten en was gewoon heel goed. Ik ben er heel erg blij mee
- Timo de Vries

★★★★★
Na heel wat lessen bij een andere rijschool, heb ik besloten om naar Adrian over te stappen. Ik had les bij Oruc en dat was top! Hij heeft er in korte tijd al mijn slechte rij gewoontes uit weten te halen. Zijn sterke didactische vaardigheden zorgen ervoor dat je snel goed leert rijden. En dankzij hem ben ik in één keer geslaagd voor mij praktijk examen!
- Hanna

★★★★★
Ik heb binnen drie maanden in een keer mn rijbewijs gehaald. Erg bedankt voor de geode lessen botan.
- Jelco

★★★★★
Super leuke en gezellige lessen gehad met Botan! Altijd wel weer goede gesprekken, en tegelijkertijd hard gewerkt aan de rijvaardigheid. De uitleg en feedback werd altijd op een rustige manier gebracht waardoor je er echt iets van kon leren. Het resultaat: in één keer mijn rijbewijs gehaald!
- Jonathan

★★★★★
Ik heb lessen gekregen van Tony en was erg blij! De lessen waren goed verzorgd, de aanwijzingen scherp en fijn. konden erg lachen met elkaar en een erg fijne ervaring op gedaan, ik kan nu met een gerust hard de weg op!
- Bas

★★★★★
Zeer tevreden over de rijlessen/begeleiding! De opbouw van de lessen van Botan zijn in mijn ogen zeer goed en gestructueerd opgebouwt. Ook bewaart hij altijd de rust en je voelt je nooit bezwaard als er iets mis gaat. Tot slot is ook de nodige humor aanwezig 🙂
- Kelvin van den Bos

★★★★★
Onwijs leuke en zeer goede lessen gehad!! Steeds gemotiveerd om te blijven oefenen en beter te worden om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen 🙂
- Laura

★★★★★
Dankzij Tony in 1 keer het rijbewijs gehaald! Geweldige service en een ontzettend goede rijinstructeur! Dank jullie!!
- Bart Jeninga

★★★★★
Na drie keer gezakt te zijn bij een andere rijschool (6 jaar geleden) besloot ik het nogmaals te proberen. Ik ben zeer tevreden over hoe Tony mij voorbereid heeft op het praktijkexamen en ben dan ook (soort van) in 1 keer geslaagd! Ik zou het iedereen aanraden. Bedankt Tony!
- Bart Reef

★★★★★
I passed the car practical exam in the first try with Verkeersschool Adrian! I have been driving for more than 10 years in my home country, Indonesia, and needed to pass a new driving exam in The Netherlands. I decided to take courses from Verkeersschool Adrian based on their high passing rate, and it was the best decision ever. My instructor, Kamil, really helped to get my driving skills up to a really high standard which allowed me to pass in the first try. Really really recommended school!
- M Riftadi

★★★★★
Na een jaar lessen nu geslaagd voor mijn rijbewijs. Super lessen gehad bij Ural (een ook even bij Chris). Super goede uitleg en goede begeleiding gekregen aangezien ik niet altijd even makkelijk was achter het stuur.
- Isabelle van Wessem

★★★★★
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dankzij Soerinder!
- Max Verhoeff

★★★★★
- Bart

★★★★★
In 1x geslaagd mbv 2 TTT’s dankzij Tony. Hij gaf me de nodige aandacht tijdens de lessen, steunde me en motiveerde me om uiteindelijk in 1x te kunnen slagen voor mijn praktijkexamen. Hij gaf me een prettig gevoel tijdens de lessen en heeft me geleerd veilig en zelfverzekerd te rijden. Ik raad hem zeer zeker aan, met hem slaag je altijd!
- Zahra

★★★★★
Ik heb nu een aantal lessen gehad en die bevallen mij zeer goed. Adrian is erg geduldig en gaat op zoek naar de manier waarop jij het beste leert.
- Sjoerd

★★★★★
Auto theorie in 2x gehaald, tussentijdse toets en rij examen in 1x. Erg tevreden over deze rijschool. Goede aanrader :]
- Patrick

★★★★★
Zeer goede rijlessen gehad, je werkt echt naar je examen toe, goede tips, in het begin van elke les nog een stukje theorie, Zeker hier gaan als je wilt lessen!!
- Pieter

★★★★★
Ik heb lessen gehad van Ural en ben zeer tevreden! De lessen waren goed verzorgd, de aanwijzingen scherp en fijn. Erg fijne ervaring op gedaan, ik kan nu met een gerust hard de weg op!
- Boris

★★★★★
In één keer geslaagd voor mijn scooter rijexamen! Adrian legt alles goed uit en zodra er fouten worden gemaakt worden die gelijk verbeterd. Ook geeft Adrian veel tips en dat heeft erg geholpen bij mijn rijexamen! Nogmaals bedankt!
- Tim Edelenbos

★★★★★
In minder dan een jaar mijn rijbewijs te pakken dankzij Botan. Bedankt voor de goede en vooral gezellige lessen!
- Sina

★★★★★
Hele fijne rijschool! Veilige uren gereden!
- Sarah jansen

★★★★☆
Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen. Ik heb mijn lessen gevolgd bij Tony en ben hier nog steeds heel blij mee. Hij is een duidelijke en gezellige intructeur, die bij mij altijd zag waar ik moeite mee had en daar dan ook op inspeelde. Zeker een aanrader!
- Esmée

★★★★★
Dankzij Tony heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Hij heeft me goede adviezen en vertrouwen gegeven. Hij wist precies wat mijn zwakkere punten waren en speelde hier goed op in waardoor ik het in 1 keer heb gehaald. Heel erg bedankt voor de goede maar ook gezellige lessen!
- Elise

★★★★★
Soufian en Adrian, bedankt voor de rijlessen. Ik werd af en toe goed aangepakt door jullie, en hier heb ik veel van geleerd. Dit heeft er voor gezorgd dat ik me zeker voel op de motor en hierdoor heb ik beide motorexamens in 1x gehaald 😀
- Menno Jorna

★★★★★
Yeah, rijbewijs is binnen. Bedankt Tony! Na een vliegende start waren er wat hobbels op de weg maar dankzij jou ben ik toch bij mijn bestemming, het rijbewijs, aangekomen. Ik kon goed overleggen met Tony wat het beste zou werken en op welke feedback ik het beste werkt voor mij en dat is erg fijn.
- Doris

★★★★★
Ik vind Adrian een goede rijschool. Een goede manier van rijlessen. Met een duidelijke uitleg.
- sam

★★★★★
Fijne tijd bij Chris ! Gezellige en leerzame lessen. Natuurlijk in 1x me rijbewijs.
- Robin Maaswinkel

★★★★★
Echt hele goede rijlessen gehad van Botan. Gewoon goede en gestructureerde lessen. Je wist precies waar je mee bezig was en wat je nog moest doen of verbeteren. Ook veel plezier gehad tijdens de lessen. Ik ben erg tevreden en heb mijn rijbewijs is één keer gehaald!
- Thom Bongaards

★★★★★
Ik had de rijschool uitgezocht vanwege het hoge slagingspercentage. Dat hebben ze helemaal waargemaakt. Meteen de eerste keer geslaagd. Dit dankzij de goede lessen van Botan. Een hele goede instructeur!
- Emiel

★★★★★
Ik heb hele fijne en goede lessen gehad van Surinder. Hele relaxte en goede instructeur, het is altijd gezellig met hem, zonder dat de gezelligheid afleidt van de focus op het verkeer. Door hem ben ik in 1x geslaagd!
- Wilbert

★★★★☆
Goeie duidelijke uitleg onder de lessen, fijne samenwerking met de instructeur en altijd gezellig
- Sam Boelen

★★★★★
- Nielsen Haarkliniek | Kurt

★★★★★
Deze week in één keer geslaagd dankzij de goede lessen van Tony. Ik heb er relatief lang over gedaan, maar Tony is altijd in me blijven geloven. De lessen waren meestal gezellig, maar tegelijk ook met een serieuze ondertoon. Tony is duidelijk een ervaren instructeur die tijdens de lessen opbouwende feedback geeft waar je mee verder kunt. Tony, bedankt!
- Sharon

Deel jouw ervaring op onze Facebook pagina

Heb je bij ons rijlessen gevolgd? Vertel ons en de rest van de stad wat je ervan vond. Natuurlijk mag je ook alle verbeterpunten aan ons kwijt.

 

Ervaringen geplaatst op onze Google+ pagina

 

Review knop

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles