Kosten rijlessen

Bij verkeersschool Adrian kun je terecht voor het halen van je rijbewijs voor auto, motor, scooter en aanhanger. Bekijk onze scherpe tarieven voor de verschillende lespakketten. Of meld je aan voor een gratis proefles voor een auto- of motorrijbewijs. Tijdens de eerste rijles wordt samen gekeken hoeveel lessen jij nodig gaat hebben en wat jouw rijbewijs gaat kosten.

Door ons hoge slagingspercentage is de kans groot dat ook jij in één keer jouw rijbewijs haal bij verkeersschool Adrian. Hierdoor bespaar je samen met onze scherpe prijzen op de kosten voor jouw rijbewijs.

 

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Ben vandaag geslaagd voor mijn brommer examen (AM) en dit heb ik echt te danken aan rijschool Adrian. Adrian is een super aardige man die erg duidelijk is met het lesgeven van de brommer. Hij geeft goeie tips en zorgt er ook echt voor dat je het brommer rijden echt onder de knie krijgt. Deze rijschool is zeker aan te raden!
- Roos den Dulk

★★★★★
Goede instructeur. Altijd met veel plezier les gehad!
- Tjerk

★★★★★
Vorige week heb ik eindelijk mijn rijbewijs behaald. Dankzij hele leuke en ook leerzame lessen van Karhaman. Ik wil via dit bericht hem bedanken voor alle tijd en energie die hij in mijn lessen heeft gestoken. Je bent een ambitieuze instructeur met maar één doel en dat is jouw laten slagen. Ga zo door. Bedankt Karrie!
- Mike

★★★★★
Super leuke en gezellige lessen gehad met Botan! Altijd wel weer goede gesprekken, en tegelijkertijd hard gewerkt aan de rijvaardigheid. De uitleg en feedback werd altijd op een rustige manier gebracht waardoor je er echt iets van kon leren. Het resultaat: in één keer mijn rijbewijs gehaald!
- Jonathan

★★★★★
Hele gezellige lessen gehad met Chris én Adrian! In één keer geslaagd, en goede herinneringen aan de lessen er aan overgehouden! Top!
- Elise Alberts

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de rijlessen die ik bij Tony heb gevolgd. Hij legt duidelijk uit, geeft actief les, is geduldig en betrouwbaar. Ik zou hem aan iedereen aanraden. Hij heeft mij ook goed begeleid met mijn faalangst.
- Tei

★★★★★
I failed exam three times before I started lesson with instructor Ural.He very clearly pointed out my problems and made a good plan to improve my driving skills. After three two months practice, I passed the exam. I really recommend Ural and Adrian school. It worth the money and beyond the expectations!Thanks again!
- Qidi

★★★★★
- Cynthia

★★★★★
Top rijschool!! Zowel me Avb als Avd in 1x gehaald in een nogal korte tijd. Door Adrian weet je altijd waar je aan toe bent door een duidelijk plan van aanpak. Daarnaast hangt er altijd een gezellige sfeer tijdens het lessen. Rijschool Adrian is een echte aanrader!!
- Wesley Van der Velden - de Rijk

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles