Rijlessen

Schrijf je nu in voor een rijlespakket

Voor een goede rijopleiding waar kwaliteit bovenaan staat kun je bij verkeersschool Adrian terecht.

Niet alleen leerlingen die hun rijbewijs willen halen kunnen gebruik maken van de lessen. Mensen die al een tijd in het bezit zijn van hun rijbewijs en bijvoorbeeld last hebben van faalangst kunnen een opfriscursus volgen (dit geldt zowel voor de auto als voor de motorfiets). Voor een spoedopleiding kun je ook bij ons terecht.

Faalangst

Bij Verkeersschool Adrian hebben we veel ervaring in het omgaan met rijangst, of faalangst van leerlingen, tijdens rijlessen en examens. 

Opfriscursus

Een onzeker gevoel als je in de auto stapt? Of stap je helemaal niet meer in de auto? Je bent niet de enige. Wij bieden opfriscursus autorijden aan.

2 to Drive

Met 2toDrive is het mogelijk al vanaf 16,5 jaar te starten met het volgen van rijlessen. Als je 17 bent mag officieel rijden met een begeleider.

Lessons in English

Specially for English speaking students we also offer lessons in English. The priority of our company is high quality

Auto

Haal jouw auto rijbewijs bij verkeersschool Adrian. Of volg lessen voor een aanhanger-rijbewijs.

Motor

Er zijn allerlei redenen om je motorrijbewijs te willen halen. Maar de belangrijkste is wel: motor rijden is een prachtige bezigheid.

Scooter

Ben je het fietsen zat? Moet je regelmatig wat grotere afstanden afleggen? Of wil je gewoon graag een scooter? Dan is scooterrijles wat voor jou.

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Top rijschool! Leuke, maar ook een goede rijinstructeur. Er wordt veel gelet op de details, waardoor het makkelijk is om te slagen. Super!
- Vijayta

★★★★★
Prima motorlessen gehad. Jij krirg ook goed persoonlijk attentie van de leeraar.
- Cem Ozgur

★★★★★
In 4 maanden tijd mijn rijbewijs dankzij de rijlessen van Soufian! De lessen waren puntsgewijs opgezet met in het begin elke les een nieuw aandachtspunt. Daar kwam in de loop van de lessen steeds meer herhaling bij kijken. Zo werd op een rustige en structurele manier toegewerkt naar zelfstandig autorijden. Geen vraag was te gek! Nu kan ik zelfverzekerd de weg op als bestuurder in plaats van de eeuwige bijrijder. Bedankt!
- Marieke de Boer

★★★★☆
Duidelijke uitleg en goede mix van theorie met praktijk, ze laten je meteen weten waar en wanneer je alle regels nodig hebt.
- Ryan Walstra

★★★★★
- SR

★★★★★
Motorrijlessen bij Adrian: Adrian neemt altijd de tijd om oefeningen rustig uit te leggen en op te bouwen, en weet altijd goed uit te leggen hoe je de oefeningen nog beter kan doen. Daarnaast zorgt hij altijd voor een relaxte sfeer met de nodige humor.
- Kevin

★★★★★
Autorijbewijs in 1x gehaald door de uitstekende lessen van Tony. De rijlessen zijn intensief, en er wordt gestreefd naar een hoog niveau. De feedback die je krijgt tijdens de lessen is helder en streng, dit zorgt ervoor dat je een uitstekende bestuurder wordt en dat je zelfverzekerd in de auto stapt. Het praktijkexamen is dan uiteindelijk een eitje, en die ga je gewoon in 1x halen. Ik raad iedereen om te gaan lessen met Tony, het is echt een leuke ervaring. Bedankt!
- Sam Lonis

★★★★★
Ongeveer negen weken geleden bij Surinder in de auto gestapt, en nu in één keer (zonder tussentijdse toets o.i.d) geslaagd voor mijn B rijbewijs. Surinder blijft in elke situatie heel rustig. Zijn lessen zijn tamelijk gestructureerd, iets dat ik persoonlijk erg fijn vind. Daarnaast heeft hij ook humor en is altijd in voor een leuk praatje. Surinder is echt een man met hart voor zijn leerlingen. Je merkt aan hem dat hij zelf ook veel plezier in zijn vak heeft. De communicatie met Surinder is ook goed. In principe is hij altijd (behalve gedurende een rijles) altijd bereikbaar. Lessen zijn ook goed met hem af te stemmen en hij houdt rekening met je persoonlijke situatie. Ik had geen betere rij-instructeur kunnen wensen!
- Koos Oudshoorn

★★★★★
Scooter rijbewijs in één keer gehaald door Adrian!! Onwijs bedankt, tot bij mijn auto rijbewijs!
- Rick Vollebregt

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles