Kosten motor rijlessen

Wat kost een motorrijbewijs?

Haal jouw rijbewijs in één keer!

Bij verkeersschool Adrian staat kwaliteit centraal waardoor jij in één keer kan slagen voor jouw rijexamen. Daarom hebben wij ook een hoger slagingspercentage dan gemiddeld. Hierdoor ben je goedkoper uit dan wanneer je verschillende keren een rijexamen moet afleggen. Een rijles van 60 minuten kost slechts €58,- en 90 minuten kost slechts €87,- het is ook mogelijk om twee lessen achter elkaar te plannen. Als je kiest voor een van onze lespakketten dan krijg je extra korting op je rijles. Tijdens de eerste gratis proefles* wordt ingeschat hoeveel lessen je nodig hebt om in één keer jouw rijbewijs te halen en welk pakket het beste bij jou past.

Regio Haaglanden

Rijbewijs halen in omgeving Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Voorburg en Pijnacker.

Gratis proefles*

Schrijf je in voor een gratis proefles* waarin wij kunnen inschatten hoeveel lessen je nodig gaat hebben en welk pakket het beste bij jou past.

Pakketten

Wil je vast weten wat jouw rijbewijs gaat kosten? Schat hieronder vast in hoeveel het kost om een rijbewijs te halen bij verkeersschool Adrian. Let bij het vergelijken tussen verschillende rijscholen in Den Haag, Delft en omgeving ook op de kwaliteit en slagingspercentage van de verkeersschool. Weet je niet hoeveel lessen nodig gaat hebben? Tijdens de eerste gratis proefles* wordt samen met jouw instructeur bepaald hoe snel jij een rijbewijs kunt halen. Met onze lespakketten krijg je extra korting en kun je voordeliger jouw rijbewijs halen.

Korting tot wel €322,- op motor pakketten!

Begin nu met lessen voor jouw motorrijbewijs

Pakket 1

Normaal €1.321,-

Nu €999,-

Proefles t.w.v. €87,-

15 rijlessen (van 60 minuten)

1e examen voertuigbeheersing

1e examen verkeersdeelneming

 

Pakket 2

Normaal €1.843,-

Nu €1.650,-

Proefles t.w.v. €87,-

24 lessen (van 60 minuten)

1e examen voertuigbeheersing

1e examen verkeersdeelneming

 

Pakket 2 + Theorie

Normaal €1.893,-

Nu €1.700,-

Proefles t.w.v. €87,-

24 rijlessen (van 60 minuten)

1e examen voertuigbeheersing

1e examen verkeersdeelneming

+ Theorie app

Normaal €66,-
Nu €49,50!

 Meer informatie >

Maximaal 1 pakket per leerling

Start nu met de motorrijopleiding, dan ontvang je de eerste rijles GRATIS*!

* De proefles voor auto of motor is gratis wanneer je bij Verkeersschool Adrian een rijopleiding volgt. Er zullen kosten in rekening worden gebracht voor de proefles wanneer je van een andere rijschool komt of vervolgens geen rijopleiding volgt.

Losse tarieven

Rijles

Een rijles van 60 minuten kost slechts €58,- het is ook mogelijk om twee lessen achter elkaar te plannen. Een rijles van 90 minuten kost €87,-.

€58,-

Examen Voertuigbeheersing

Kosten voor het eindexamen voor voertuigbeheersing bij het CBR 

€209,-

Examen Verkeersdeelneming

Kosten voor het eindexamen of herexamen voor verkeersdeelneming bij het CBR

€242,-

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Ik heb lessen gekregen van Tony en was erg blij! De lessen waren goed verzorgd, de aanwijzingen scherp en fijn. konden erg lachen met elkaar en een erg fijne ervaring op gedaan, ik kan nu met een gerust hard de weg op!
- Bas

★★★★★
Binnen 4 maanden in 1x geslaagd met instructeur Soufian. Zelfstandig en veilig rijden, daar hebben we hard aan gewerkt en met succes! Tussentijdse toets is zeker een aanrader, dan krijg je een gevoel van hoe zo'n examen gaat én kan je een vrijstelling krijgen voor op het echte examen voor parkeren. Laatste paar weken nog even keihard geoefend na een wat mindere tussentijdse toets, het was fijn dat ik met Soufian wat extra lessen kon inplannen en dat hij mij daar de mogelijkheden voor gaf. Soufian en rijschool Adrian, nogmaals bedankt!
- Dingeman

★★★★★
Super ervaring! Adrian is een instructeur die goed weet in te spelen op de gebieden waar ik moeite mee had. Onder zijn begeleiding heb ik elke les het gevoel gehad veel geleerd te hebben. Daarnaast was het ook altijd gezellig, wat ook niet verkeerd is 😉
- Rutger Koffeman

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over de rijlessen die ik bij Tony heb gevolgd. Hij legt duidelijk uit, geeft actief les, is geduldig en betrouwbaar. Ik zou hem aan iedereen aanraden. Hij heeft mij ook goed begeleid met mijn faalangst.
- Tei

★★★★★
- Ties Cieremans

★★★★★
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Dat was natuurlijk niet mogelijk zonder mijn rijinstructeur Botan. Goeie en leuke lessen gehad.
- Floris

★★★★★
Mega fijne ervaring gehad tijdens mijn rijlessen. Instructeur Botan is super prettig. In 1x geslaagd! Ik heb plezier in rijden en dit is mede door Adrian verkeersschool, bedankt.
- Floor van Lelyveld

★★★★★
- Bart

★★★★★
Ik had de rijschool uitgezocht vanwege het hoge slagingspercentage. Dat hebben ze helemaal waargemaakt. Meteen de eerste keer geslaagd. Dit dankzij de goede lessen van Botan. Een hele goede instructeur!
- Emiel

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles