Kosten scooter rijlessen

Wat kost een scooterrijbewijs?

Haal jouw rijbewijs in één keer!

Bij verkeersschool Adrian staat kwaliteit centraal waardoor jij in één keer kan slagen voor jouw rijexamen. Daarom hebben wij ook een hoger slagingspercentage dan gemiddeld. Hierdoor ben je goedkoper uit dan wanneer je verschillende keren een rijexamen moet afleggen. Een rijles van 60 minuten kost slechts €40,- het is ook mogelijk om twee lessen achter elkaar te plannen. Als je kiest voor een van onze lespakketten dan krijg je extra korting op je rijles.

Regio Haaglanden

Rijbewijs halen in omgeving Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Voorburg en Pijnacker.

Tarieven

Wil je vast weten wat jouw rijbewijs gaat kosten? Schat hieronder vast in hoeveel het kost om een rijbewijs te halen bij verkeersschool Adrian. Let bij het vergelijken tussen verschillende rijscholen in Den Haag, Delft en omgeving ook op de kwaliteit en slagingspercentage van de verkeersschool. Met onze lespakketten krijg je extra korting en kun je voordeliger jouw rijbewijs halen.

 

Les Pakket*

5 lessen

1 Praktijkexamen

 

*Maximaal 1 pakket per leerling

€409,-

Rijles

Een rijles van 60 minuten kost slechts €40,-

€40,-

Examen CBR

Kosten voor het eindexamen bij het CBR inclusief kosten voor de bromfiets en rijexamen.

€227,-

Theorie oefenen

Geen theorieboek of aparte CD’s meer nodig: vanaf nu kun je voor alles terecht in de handige LeerlingApp. Meer informatie

€49,50

– prijswijzigingen voorbehouden.

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Ik heb hele fijne en goede lessen gehad van Surinder. Hele relaxte en goede instructeur, het is altijd gezellig met hem, zonder dat de gezelligheid afleidt van de focus op het verkeer. Door hem ben ik in 1x geslaagd!
- Wilbert

★★★★★
Een aantal jaar geleden heb ik bij Adrian mijn autorijbewijs gehaald. Toen was hij al de beste van Delft en omstreken en nu een paar jaar later is hij dat nog steeds! Dat was ook de reden dat ik bij hem de motorrijopleiding ben gaan volgen. Adrian is een rustige, charismatische man met veel humor, waar ik me vanaf dag één op m'n gemak bij voelde. Hij is bereid om tig keer oefeningen uit te leggen, voor te doen en samen te doen. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je, zodat je de oefeningen leert beheersen en ze kunt toepassen in de praktijk. Elke les wordt er geëvalueerd en gekeken naar dingen die beter kunnen. De vele complimenten en positieve bemoedigingen van Adrian hebben ervoor gezorgd dat ik met een goed gevoel en vol vertrouwen motor rijd.
- Kelsey Kapitein

★★★★★
Gezellige rij-instructeur met duidelijke uitleg en fijne rijlessen. Ik raad deze rijschool iedereen aan!
- Ilse

★★★★★
Autorijbewijs in 1x gehaald door de uitstekende lessen van Tony. De rijlessen zijn intensief, en er wordt gestreefd naar een hoog niveau. De feedback die je krijgt tijdens de lessen is helder en streng, dit zorgt ervoor dat je een uitstekende bestuurder wordt en dat je zelfverzekerd in de auto stapt. Het praktijkexamen is dan uiteindelijk een eitje, en die ga je gewoon in 1x halen. Ik raad iedereen om te gaan lessen met Tony, het is echt een leuke ervaring. Bedankt!
- Sam Lonis

★★★★★
Mega fijne ervaring gehad tijdens mijn rijlessen. Instructeur Botan is super prettig. In 1x geslaagd! Ik heb plezier in rijden en dit is mede door Adrian verkeersschool, bedankt.
- Floor van Lelyveld

★★★★☆
Zeer tevreden over de rijschool en over mijn rijinstructeur!! Een echte aanrader voor het leren rijden in een auto.
- Jan Tetteroo

★★★★★
I have just finished my 10th lesson with Adrian Verkeersschool and what a great experience it has been. I came with no car driving experience, no scooter riding experience and mediocre Dutch. I guess you could see as a difficult student in that sense. Never the less, Adrian is always very patient and supportive despite my slow progress. He is an excellent teacher and I recommend anyone looking to learn how to ride a motorcycle, Adrian is the place to go!
- Liam

★★★★★
Ik ben zeer tevreden over verkeersschool adrian!! In één keer geslaagd en super goede uitleg gekregen! Bedankt!!
- Pauline

★★★★☆
Altijd gezellig! Goede aanwijzingen en alle vragen mogen gesteld worden. Zeer goede ervaring en super blij met mijn rijbewijs!
- Fleur

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles