Vacature

Rijinstructeur

Verkeersschool Adrian is een ambitieus bedrijf in Delft met een hoog slagingspercentage. Er worden auto-, motor-, brommer en aanhanger rijlessen gegeven. Vanwege het toenemend aantal leerlingen zijn wij op zoek naar een:

Rij-instructeur,
categorie B (m/v)

 Wij bieden:

  • werk op franchise basis
  • evt. doorgroeimogelijkheden
  • een betrokken team

Wij zoeken iemand die:

  • de Nederlandse taal goed beheerst
  • goed is in zijn vak
  • enthousiast en klantvriendelijk is

Ben je geïnteresseerd en wil je graag aan de slag als rijinstructeur? Stuur dan per email uw motivatie en CV naar: info@verkeersschooladrian.nl

Telefoon

015 – 88 941 38
06 – 270 77 548

Mail

info@verkeersschooladrian.nl

Adres

Molenweide 78, 2614 LK Delft

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Adrian heeft mij niet alleen leren motorrijden maar ook veel zelfvertrouwen en plezier gegeven in het motorrijden. Super goede lessen, ontzettend fijne tijd op de motor en hij is een gemotiveerde leraar. Zeker aan te raden.
- IJsbrand Karman

★★★★★
Super fijne lessen gehad ! Waardoor ik in een keer kon slagen. Bedankt Botan!
- Bente Van Veen

★★★★☆
Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs . Super fijne rijschool en dankzij Botan ben ik in een keer geslaagd . Bedankt!!!
- Nick Steennis

★★★★★
In 1x geslaagd voor mijn bromfiets praktijkexamen! Adrian wist precies wat je allemaal moest weten en kunnen voor het praktijkexamen, en heeft dat in de 5 lesuren super uitgelegd. Hij is super gezellig, maar kan ook serieus zijn waardoor je een fout niet twee keer maakt. Ook zorgde hij ervoor dat er vaak een herhaling was van dingen die hij had uitgelegd. Dit zorgde ervoor dat alles vanzelf ging, en je alle regels goed kende die je moest gebruiken bij het praktijkexamen.
- A.

★★★★★
In één keer geslaagd door de goede lessen van Botan!
- Daan

★★★★★
Ik ben in één keer geslaagd door mijn geweldige rij-instructeur. Dankzij de goede service was ik voor mijn examen op alles voorbereid!
- Wietske

★★★★★
In één keer mijn auto rijbewijs gehaald! Ik heb heel veel geleerd van Ural die op een fijne manier, toch kritisch mij het autorijden heeft aangeleerd. Aan het eind van mijn opleiding heeft Tony mij in een korte tijd volledig klaargestoomd voor het afrijden. Een top rijschool ik zou hem aan iedereen aanraden!
- Rogier Richelle

★★★★★
Ongeveer negen weken geleden bij Surinder in de auto gestapt, en nu in één keer (zonder tussentijdse toets o.i.d) geslaagd voor mijn B rijbewijs. Surinder blijft in elke situatie heel rustig. Zijn lessen zijn tamelijk gestructureerd, iets dat ik persoonlijk erg fijn vind. Daarnaast heeft hij ook humor en is altijd in voor een leuk praatje. Surinder is echt een man met hart voor zijn leerlingen. Je merkt aan hem dat hij zelf ook veel plezier in zijn vak heeft. De communicatie met Surinder is ook goed. In principe is hij altijd (behalve gedurende een rijles) altijd bereikbaar. Lessen zijn ook goed met hem af te stemmen en hij houdt rekening met je persoonlijke situatie. Ik had geen betere rij-instructeur kunnen wensen!
- Koos Oudshoorn

★★★★★
Today I passed my driving exam in the first attempt thanks to the effort I myself and my teacher and coach Kamil put on this to make sure I learn how to drive in the Netherlands and make sure I would pass it. He is a very committed and nice person, critical in every detail to improve my skills and self confidence. He was very motivated which made me leave behind my concerns and stress about the exam. Thank you Kamil!
- Alejandra

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles