Over Adrian

Al meer dan 20 jaar de rijschool van Delft waar kwaliteit centraal staat

Kwaliteit

Voor een goede rijopleiding waar kwaliteit bovenaan staat kun je bij onze verkeersschool terecht. Voor mij is lesgeven in de auto en op de motorfiets mooi werk en ik doe het met veel enthousiasme en ambitie.

Wij bieden geen rijbewijsgarantie aan, maar garanderen een goede rijopleiding. Iemand die bij ons zijn rijbewijs haalt, heeft genoeg inzicht en vaardigheden om voor zichzelf en de ander veilig te rijden. Een van onze kwaliteiten is daarom het lesgeven aangepast aan de behoefte van de leerling. Behalve dit wordt er ook accent gelegd op een goede, gezonde sfeer tijdens de rijles.

Lessen voor iedereen

Niet alleen leerlingen die hun rijbewijs willen halen kunnen gebruik maken van de lessen. Mensen die al een tijd in het bezit zijn van hun rijbewijs en bijvoorbeeld last hebben van faalangst kunnen een opfriscursus volgen (dit geldt zowel voor de auto als voor de motorfiets). Voor een spoedopleiding kun je ook bij ons terecht.

Plan jouw rijlessen in de app

Je digitale leskaart altijd bij de hand met de PlanGo leerlingen app. Volg direct de belangrijke onderdelen van je rijopleiding en zie wanneer je een volgende rijles hebt afgesproken. 

Plan

Nieuwe rijlessen inplannen en alle komende lesafspraken bekijken wanneer het jouw uitkomt.

Voortgang

Bekijk alle lessen uit het verleden, opmerkingen van je instructeur en voortgang van je rijopleiding bekijken.

Documenten

Bekijk afspraken en documenten die nodig zijn voor het CBR zodat je goed voorbereid bent op het examen.

Betalen

Altijd een duidelijk overzicht van alle rekeningen en betaal eenvoudig via iDeal.

Plan nu jouw eerste les!

Les wanneer het jou uitkomt. Plan de volgende les, bekijk jouw voortgang en betaal via een handige app.

Auto

Haal jouw auto rijbewijs bij verkeersschool Adrian. Of volg lessen voor een aanhanger-rijbewijs.

Motor

Er zijn allerlei redenen om je motorrijbewijs te willen halen. Maar de belangrijkste is wel: motor rijden is een prachtige bezigheid.

Scooter

Ben je het fietsen zat? Moet je regelmatig wat grotere afstanden afleggen? Of wil je gewoon graag een scooter? Dan is scooterrijles wat voor jou.

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
Zeer goede lessen, fijne auto, ontspannen leraren. In één keer geslaagd!
- Niels van der Pas

★★★★★
Ik heb motorrijlessen bij Adrian gevolgd. Adrian is een gezellige positief ingestelde man. Al bij de eerste les merk je dat hij erg veel passie heeft voor zijn werk. De lessen zijn heel leerzaam en er gaat geen les voorbij dat je niet hebt gelachen (zonder de serieuze zaken uit het oog te verliezen). Daarbij probeert hij zijn manier van lesgeven continu te perfectioneren. Adrian staat open voor feedback en probeert dit direct toe te passen. Echt een rijschool en instructeur om aan te raden!
- Michel De Hair

★★★★★
Na dat ik 2 keer gezakt was voor het rijexamen kwam ik bij Rijschool Andrian terecht. Hier heb ik samen met Tony hard Dgeknokt voor het volgende examen niet alleen te halen maar ook zo goed mogelijk te halen! Dit heeft echt zijn vruchten afgeworpen, en ik heb het gehaald met een buitengewoon uitstekend resultaat! Ik voelde mij veel zekerder achter het stuur en mijn beheersing van de auto en het verkeer is flink toegenomen dank zij zijn les methodes. Super bedankt Tony! Ik raad hier bij deze rijschool zeker aan!
- Joshua Spaander

★★★★★
Hele aardige vent, hartstikke geduldig en legt alles vaak uit. geen kans van zakken bij Adrian wat je ook rijd. Let altijd goed op en wijst je op al je fouten. stopt wanneer het nodig is en laat je alle verkeers invalshoeken zien. dat je niet alleen weet wat je moet doen maar ook waarom je moet doen. Leren staat bovenaan het lijste bij Adrian en Slagen is gegarandeerd !! ik raad Adrian aan als nummer 1
- Dirk van Leipsig

★★★★★
Prima rijlessen gevolgd bij Ural! Hij heeft me goed geholpen om in één keer te kunnen slagen!
- Anouk

★★★★★
In 1x geslaagd mbv 2 TTT’s dankzij Tony. Hij gaf me de nodige aandacht tijdens de lessen, steunde me en motiveerde me om uiteindelijk in 1x te kunnen slagen voor mijn praktijkexamen. Hij gaf me een prettig gevoel tijdens de lessen en heeft me geleerd veilig en zelfverzekerd te rijden. Ik raad hem zeer zeker aan, met hem slaag je altijd!
- Zahra

★★★★★
Top rijschool!! Zowel me Avb als Avd in 1x gehaald in een nogal korte tijd. Door Adrian weet je altijd waar je aan toe bent door een duidelijk plan van aanpak. Daarnaast hangt er altijd een gezellige sfeer tijdens het lessen. Rijschool Adrian is een echte aanrader!!
- Wesley Van der Velden - de Rijk

★★★★★
In een keer geslaagd! Met dank aan instructeur Tony, duidelijk in communicatie, goede sfeer in de auto, bereidt je perfect voor op je examen. Een aanrader! Thanks! ---- Passed my exam thanks to Verkeersschool Adrian with instructor Tony. Excellent service, thank you!
- Merlijn Mascini

★★★★★
In 4 maanden tijd mijn rijbewijs dankzij de rijlessen van Soufian! De lessen waren puntsgewijs opgezet met in het begin elke les een nieuw aandachtspunt. Daar kwam in de loop van de lessen steeds meer herhaling bij kijken. Zo werd op een rustige en structurele manier toegewerkt naar zelfstandig autorijden. Geen vraag was te gek! Nu kan ik zelfverzekerd de weg op als bestuurder in plaats van de eeuwige bijrijder. Bedankt!
- Marieke de Boer

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles