Spoedcursus Rijbewijs B in Leiden

Wil je binnen een korte periode je autorijbewijs halen? Dan kan de 10 daagse rijopleiding van Verkeersschool Adrian uitkomst bieden. Hierbij volg je gedurende een korte periode meerdere rijlessen per dag en heb je vooraf een vaste datum waarop je het praktijkexamen aflegt.

Omdat je binnen een korte periode je gehele rijopleiding moet doorlopen, kan het als een intensief traject worden ervaren. Over het algemeen zul je ten minste twee en uiterlijk vier lesuren per dag volgen. De ervaring leert namelijk dat mensen bij meer dan vier lesuren hun concentratievermogen verliezen. Omdat het een druk programma is, dien je hiervoor voldoende tijd vrij te maken. Vooral de vakantieperiodes lenen zich hier goed voor.

Meer of minder dan 10 dagen

Iedere spoedcursus is maatwerk. Dit houdt in dat we samen een planning maken zodat de rijlessen aansluiten op jouw agenda. Daarbij maakt het niet uit of het traject nu 5, 10 of 20 dagen duurt. Wel moeten we rekening houden met de wachttijd bij het CBR in Leiden. Het duurt (helaas) veelal tussen de 3 en 7 weken voordat er plek is om het praktijkexamen af te leggen.

Waarom zou je kiezen voor Verkeersschool Adrian?

Bij Verkeersschool Adrian geloven we in een kwalitatieve rijopleiding. Je volgt de gehele opleiding dan ook in een rookvrije auto met een vaste rijinstructeur. Tijdens de rijlessen werken we met een instructiekaart. Hierdoor krijg je inzicht in je voortgang en kunnen we iedere les bepalen aan welke verbeterpunten we gaan werken. Met meer dan 10 jaar in het vak heeft deze werkwijze zich keer op keer bewezen. Verkeersschool Adrian heeft niet voor niets een slagingspercentage van 66% – 70%. Dit is 20% hoger dan het gemiddelde in Leiden!

Ons team bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke rijinstructeurs. Stuk voor stuk toffe peren die niet alleen hun vak verstaan, maar ook waarde hechten aan de klik met de leerling. Wel zo fijn als je gewoon in een ontspannen sfeer je rijles kunt volgen toch?

  • Hoog slagingspercentage (20% boven het gemiddelde)
  • Ook rijlessen in de avond en op zaterdag
  • Speciale instructeurs voor faalangst, ADHD en autisme

Wij rijden in de gehele regio Leiden. We rijden dus ook in: Voorschoten, Wassenaar, Katwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Valkenburg en Zoeterwoude.

Geen rij-ervaring en je eerste rijles inplannen?

Voordelen van een spoedcursus

Een snelcursus biedt een hoop voordelen. Hieronder de belangrijksten:

  • Binnen 10 dagen je rijbewijs halen
  • Wij rekenen voor een spoedopleiding geen extra kosten
  • Traject volledig afgestemd op basis van jouw agenda

Nadelen van een spoedcursus

Er kleven ook een aantal nadelen aan een spoedcursus. Hieronder de belangrijksten:

  • Intensief traject
  • Dient circa 3 tot 7 weken vooraf ingepland te worden i.v.m. het CBR
  • Je dient voor aanvang van de opleiding je theoriecertificaat te hebben gehaald