Spoedcursus rijbewijs Den Haag

Supersnel je rijbewijs halen in Den Haag of omstreken? Geen probleem. Bij Verkeersschool Adrian volg je een tiendaagse rijopleiding in ‘s-Gravenhage, Scheveningen, Kijkduin of andere plaats in de buurt van de hofstad. Zo ben je in no-time klaar voor je praktijkexamen bij het CBR.

Spoedcursus in Den Haag volgen

Rijbewijs in 10 dagen

Een spoedcursus rijbewijs is handig als je geen tijd of zin hebt om een langdurig rijlessentraject te doorlopen. Normaal gesproken heb je namelijk één- of tweemaal per week een uurtje rijles. Stel dat je zo’n 35 lessen nodig hebt, dan ben je zo een paar maanden tot driekwart jaar verder voordat je eindelijk je rijbewijs hebt. Met een tiendaagse rijopleiding in Den Haag ben je dus een stuk sneller uit. Ideaal om bijvoorbeeld in je vakantie te doen.

Rijbewijs spoedcursus: hoe werkt het?

Als je je rijbewijs versneld halen wilt, plannen we dat in op de manier die jou het beste uitkomt. Wil je je rijbewijs in 10 dagen halen, dan kan dat. Heb je bijvoorbeeld maar acht dagen de tijd, of wil je de spoedcursus in twaalf dagen doen, dan kan dat ook. Met dit maatwerkpakket krijg je meerdere lessen per dag, zodat je je snel alle technieken onder de knie krijgt en veel ervaring opdoet in het verkeer. Ook stellen we van te voren een datum vast voor het praktijkexamen bij het CBR zodat we daar naartoe kunnen werken.

Een paar praktische zaken rondom het spoed rijbewijs:

Je rijbewijs versneld halen gaat nog beter als je de spoedcursus goed voorbereid. Houd daarom rekening met de volgende zaken:

  • Het CBR heeft een wachttijd van 3 tot 7 weken. Wil je na een spoedcursus rijbewijs in Den Haag direct examen doen, dan moet je dat dus ruim op tijd aanvragen.
  • Je kunt alleen praktijkexamen doen als je in het bezit bent van je theorie-examen. Zorg ervoor dat je dit papiertje op zak hebt voordat je aan een tiendaagse rijopleiding in Den Haag begint.
  • Een 10-daagse rijopleiding in Den Haag is best pittig, vooral als je nog helemaal geen rijervaring hebt. Plan deze spoedcursus dus goed in en maak er voldoende tijd voor vrij.
  • We adviseren we je om niet meer dan vier uur les per dag te nemen. Na die tijd vermindert je concentratievermogen aanzienlijk en nemen je hersenen amper nog nieuwe informatie op.

Wanneer een spoedcursus rijbewijs?

Je rijbewijs snel halen is de droom van veel mensen. Maar in de praktijk duurt het vaak bijna een jaar voordat je eindelijk kunt afrijden. Heb je daar geen tijd of geduld voor, of is het belangrijk dat je snel kunt beginnen met autorijden, dan is de spoedcursus rijbewijs een uitkomst. Een 10-daagse rijopleiding is bijvoorbeeld geschikt voor:

  • Jongvolwassenen (vanaf 17 jaar) die tijdens hun vakantie hun rijbewijs willen halen;
  • Mensen die met spoed hun rijbewijs nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze een andere baan krijgen of omdat hun partner ineens niet meer kan of mag rijden.

Tiendaagse rijopleiding in Den Haag

Snel afrijden in Den Haag kan bij veel autorijscholen. Rijschool Adrian heeft echter het hoogste slagingspercentage (20% boven het gemiddelde!) in de regio. Overigens kun je bij ons ook terecht voor een spoedcursus motorrijbewijs. Wil je meer informatie over de spoedcursus rijbewijs B in Den Haag of omgeving, bel of mail ons gerust!

Een spoedcursus plannen?