Start nu met de motorrijopleiding, dan ontvang je de eerste 2 rijlessen twv 90,- euro GRATIS

Motorrijbewijs A, A1 of A2 halen

Er zijn allerlei redenen om je motorrijbewijs te willen halen. Maar de belangrijkste is wel: motor rijden is een prachtige bezigheid.

Motorrijles motorrijbewijs A halen

Motorrijbewijs A halen

Het motorrijbewijs wordt ook wel rijbewijs A genoemd. bestaat een verschil tussen rijbewijs A, A1 en A2. Welk motorrijbewijs je kunt halen heeft onder meer met je leeftijd en ervaring te maken. De exacte regels hiervoor zijn de afgelopen jaren regelmatig gewijzigd. Op de site van het CBR lees je hier alles over. Welk rijbewijs je haalt, is van belang voor het type motor waarop je wilt gaan rijden.

Motorrijles

Motorrijles gaat anders dan autorijles. Dat komt doordat bij motorrijles de motorinstructeur op een aparte motor rijdt. Tijdens de motorrijles mag je kleding, handschoenen en helmen van Verkeersschool Adrian gebruiken. Zo hoef je niet te investeren in deze zaken voor je je motorrijbewijs daadwerkelijk hebt gehaald. Aan het eind van elke les wordt de motorrijles geëvalueerd.

Motorrijles pakket

Een motorrijles pakket maakt de kosten voor het motorrijbewijs overzichtelijk. Ook is dit een voordelige manier, die bespaart op de kosten van het motorrijbewijs. In het pakket zitten ook de kosten voor van de eerste keer dat je beide praktijkexamens doet. Door de hoge slagingspercentages is dit voor verreweg de meeste leerlingen van Verkeersschool Adrian voldoende.

Motorrijles in Delft, Den Haag, Leiden en het Westland

Wij geven Motorrijles voor zowel A, A1 als A2 in Delft, Den Haag, Leiden en Westland. Wij zijn ook actief in buurtgemeentes zoals het Westland, Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker en Voorburg.

Motorrijbewijs halen?

 Prijzen

Bereken hieronder alvast de prijs voor je rijbewijs, of download hier een overzicht van alle prijzen.

Slaginspercentage

Motorrijbewijs (AVB)

  • Verkeersschool Adrian (96-100%) 100% 100%
  • Gemiddeld regio Rijswijk (81-85%) 85% 85%

Motorrijbewijs (AVD)

  • Verkeersschool Adrian (76-80%) 80% 80%
  • Gemiddeld regio Rijswijk (66-70%) 70% 70%

Inschrijven

Schrijf je nu in voor een gratis motorproefles bij Verkeersschool Adrian.