Opfriscursus autorijden

Opfriscursus autorijden

Een onzeker gevoel als je in de auto stapt? Of stap je helemaal niet meer in de auto? Je bent niet de enige. Om allerlei redenen kan autorijden of onderdelen daarvan een vervelende ervaring zijn. Bij Verkeersschool Adrian zijn we ervan overtuigd dat autorijden voor iedereen plezier moet opleveren. Daarom bieden wij de opfriscursus autorijden aan.

Opfriscursus autorijden

Wie maken er gebruik van de opfriscursus autorijden?

De opfriscursus autorijden is geschikt voor een breed scala aan automobilisten. Eigenlijk is de enige overeenkomst tussen al deze automobilisten dat zij hun rijbewijs al hebben. Om een beeld te geven: de opfriscursus autorijden wordt gevolgd door automobilisten die:

  • Een langere periode geen auto hebben gereden;
  • Bepaalde onderdelen extra willen oefenen, zoals parkeren of rijden op de snelweg;
  • Overstappen van een schakelauto naar een automaat of andersom;
  • De verkeersregels en/of borden niet meer helemaal beheersen;
  • Verhuizing naar een gebied met een grotere verkeersdrukte.

En zo kunnen er nog veel meer redenen zijn op een opfriscursus autorijden te volgen.

Wat leer je tijdens de opfriscursus autorijden?

Tijdens de opfriscursus autorijden leer je – afhankelijk van uw behoefte – verschillende dingen. Je leert je angsten overwinnen of je vergroot je kennis van het actuele verkeer en de bijbehorende regels. Daarnaast fris je je rijtechnieken op. In alle gevallen leer je weer plezier te krijgen in het autorijden!

Natuurlijk bespreken we vooraf met je wat jij wilt leren tijdens de cursus. Want dat is waar het bij de opfriscursus autorijden om draait.

Hoe lang duurt een opfriscursus autorijden?

Bij Verkeersschool Adrian laten we de duur van de opfriscursus autorijden afhangen van jou persoonlijke situatie. Wat wil je tijdens de cursus leren en hoeveel beheers je al? Aan de hand daarvan spreken we een aantal lessen af, zodat je nooit teveel betaald. Mocht toch blijken dat je meer of minder lessen nodig hebt, dan stemmen we dit in goed overleg samen af.

Wat kost een opfriscursus autorijden?

Hoeveel een opfriscursus autorijden kost is afhankelijk van jouw situatie. Neem daarom contact op, dan bepalen we samen hoeveel lessen nodig zijn en maken we duidelijke afspraken over de prijs. Je betaald in iedergeval nooit meer dan ons normale uurtarief!

Opfriscursus autorijden in Delft en Den Haag

Verkeersschool Adrian verzorgt de opfriscursus autorijden in Delft en Den Haag. Veel automobilisten zien autorijden in steden als Den Haag en Delft als een extra uitdaging, hier kan een opfriscursus dus in het bijzonder van pas komen. Maar ook in buurtgemeentes zoals  Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker en Voorburg is het mogelijk van van deze lessen gebruik te maken.

Dus wil jij weer zelfverzekerd en zelfstandig deelnemen aan het verkeer? (Her)ontdek het plezier in autorijden met de opfriscursus bij Verkeersschool Adrian!

Opfriscursus doen?