Laat ook jouw ervaring achter!

Ervaringen van onze geslaagden

★★★★★
5 5 1
Mijn rijbewijs B in één keer gehaald bij Adrian. Erg tevreden over zijn manier van lesgeven!

★★★★★
5 5 1
Ik ben in één keer geslaagd door mijn geweldige rij-instructeur. Dankzij de goede service was ik voor mijn examen op alles voorbereid!

★★★★★
5 5 1
Ik heb gelest bij Chris Petrisor (mijn vader) deze lessen waren altijd zeer leerzaam. Ik heb een proef examen gedaan bij Adrian. Hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het rijden en dat ik niet zenuachtig hoefde te zijn. Ik heb mijn proef examen en het echte examen beide in 1 keer gehaald. Met dank aan de professionaliteit van het lesgeven van Chris Petrisor en de goede tips van Adrian.

★★★★★
5 5 1
ik vind het een goede rijschool. legt alles duidelijk uit en ze hebben de tijd voor je als je iets niet snapt.

★★★★★
5 5 1
Ik vind Adrian een goede rijschool. Een goede manier van rijlessen. Met een duidelijke uitleg.

★★★★★
5 5 1
Fijne tijd bij Chris ! Gezellige en leerzame lessen. Natuurlijk in 1x me rijbewijs.

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Adrian m'n autorijbewijs gehaald en ben een paar jaar later teruggekomen voor m'n motorrijbewijs. Ik vind de duidelijke en volledige uitlegmethode van Adrian prettig, verder is zijn doel, net als het mijne, efficiënt lessen om te slagen voor het examen.

★★★★★
5 5 1
Super ervaring! Adrian is een instructeur die goed weet in te spelen op de gebieden waar ik moeite mee had. Onder zijn begeleiding heb ik elke les het gevoel gehad veel geleerd te hebben. Daarnaast was het ook altijd gezellig, wat ook niet verkeerd is 😉

★★★★★
5 5 1
Gezellige rijlessen en heel erg leerzaam. Dank jullie wel voor alle leuke rijlessen.

★★★★★
5 5 1
Adrian is echt een topleraar! Hij maakt de lessen leuk, maar ook leerzaam en geeft goede tips. Daarnaast is hij altijd positief en zal je altijd motiveren om meer uit jezelf te halen. Rijschool Adrian is zeer aan te bevelen. Bedankt Adrian!

★★★★★
5 5 1
Top rijschool!! Zowel me Avb als Avd in 1x gehaald in een nogal korte tijd. Door Adrian weet je altijd waar je aan toe bent door een duidelijk plan van aanpak. Daarnaast hangt er altijd een gezellige sfeer tijdens het lessen. Rijschool Adrian is een echte aanrader!!

★★★★★
5 5 1
Nadat mijn broer en zus allebij in een keer geslaagd zijn is het nu ook mijn beurt, en dankzij de lessen van Adrian ben ik zo goed mogelijk voorbereid voor mijn examen. Mede dankzij de altijd vrolijke Adriaan.

★★★★☆
4 5 1
Goede voorbereiding voor examen!

★★★★☆
4 5 1
Goeie duidelijke uitleg onder de lessen, fijne samenwerking met de instructeur en altijd gezellig

★★★★★
5 5 1
Enthousiaste instructeur, geduldig en geeft duidelijk les. Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
De motorrijlessen bevallen super goed. Adriaan houdt rekening met je wensen, en is zeer flexibel. Alles kan op je eigen tempo, en de uitleg die je krijgt tijdens de lessen is erg goed. Conclusie : Een dikke aanrader om bij Adriaan je rijbewijs te halen.

★★★★★
5 5 1
Adrian is een goeie instructeur, scherpe maar relaxede vent, de lessen zijn altijd leuk!

★★★★★
5 5 1
Prima motorlessen gehad. Jij krirg ook goed persoonlijk attentie van de leeraar.

★★★★★
5 5 1
Adrian is een zeer ervaren en vakbekwame instructeur. Met een knipoog maar ook streng.(nauwkeurig) hij is prettig in omgang en leert je de fijne kneepjes van het motor rijden.

★★★★☆
4 5 1
Goede leuke lessen, wordt goed en rustig begeleid, top.

★★★★★
5 5 1
E achter B rijopleiding gevolgd bij Adrian Zeer tevreden, duidelijk uitleg en met succes afgerond in 1x . Bedankt Adrian

★★★★☆
4 5 1
Duidelijke uitleg, en een relaxte en behulpzame instructeur. Adrian streeft een hoog niveau na en dat zie je terug in de lessen.

★★★★★
5 5 1
Hele relaxte lessen en een goede opbouw en structuur van de rijlessen.

★★★★★
5 5 1
Prettige rijlessen met goede instructeurs. Lekkere relaxte rijlessen.

★★★★★
5 5 1
Erg relaxte rijlessen met goede instructeurs.

★★★★★
5 5 1
Top rijschool! 3 jaar geleden mijn scooter rijbewijs gehaald, wat ik als erg prettig heb ervaren. Daardoor ook gekozen om te starten met auto rijlessen bij Verkeersschool Adrian. Zowel Adrian als Soufian geven erg leerzame tips tijdens de rijlessen en zorgen voor een relaxte sfeer.

★★★★★
5 5 1
Prima motorrijlessen gehad bij Adrian. Gezellige, vrolijke instructeur, die je scherp houdt tijdens de lessen.

★★★★★
5 5 1
Super blij met deze rijschool! Net geslaagd!!! Ik raad iedereen deze rijschool aan!

★★★★★
5 5 1
Adrian is een ontzettend comfortabele rij-instructeur, waarmee je gemakkelijk een goede band opbouwt. Het lessen gaat soepel, en hij is altijd beschikbaar voor het voordoen en uitleggen

★★★★★
5 5 1
Ik kan iedereen die motor wil leren rijden Adrian aanraden. Adrian is elk moment van de les scherp en wijst je op een goede manier op je fouten en laat het ook weten als het goed gaat. Zodoende probeer je elke straat in te kijken, putdeksels en witte strepen te vermijden, verder vooruit te kijken, etc. Met het doel om elke les beter te worden en optimaal voorbereid te zijn voor het examen. Dit gaat allemaal in een ontspannen sfeer zodat je alles goed kan verwerken tijdens de lessen en meeneemt als leerpunt naar de volgende lessen.

★★★★★
5 5 1
Fijne instructeur

★★★★☆
4 5 1
Goede rijinstructeur legt alles goed uit!

★★★★★
5 5 1
Goede instructeur. Altijd met veel plezier les gehad!

★★★★☆
4 5 1
Leuke lessen en zeer leerzaam. Adriaan verdeelt zijn aandacht goed tussen de leerlingen. Zo krijg je het hele motorrijden snel onder de knieën. Tevens is er altijd wel tijd voor een lolletje.

★★★★★
5 5 1
Vriendelijke instructeur en heldere uitleg.

★★★★★
5 5 1
Top instructeur!

★★★★★
5 5 1
Goede en duidelijke lesinhoud van fijne instructeurs.

★★★★★
5 5 1
Adrian is een relaxte, rustige, vriendelijke en goede instructeur. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt. Ik heb zowel mijn AVB als AVD examen in één keer gehaald. Adrian zorgt ervoor dat je echt klaar bent voor de examens. Misschien doe je voor je gevoel een of twee lesjes teveel, maar als dat resulteert in direct slagen: waarom niet!? Adrian, bedankt!! 🙂

★★★★★
5 5 1
In een keer geslaagd! Met dank aan instructeur Tony, duidelijk in communicatie, goede sfeer in de auto, bereidt je perfect voor op je examen. Een aanrader! Thanks! ---- Passed my exam thanks to Verkeersschool Adrian with instructor Tony. Excellent service, thank you!

★★★★★
5 5 1
Vorige week heb ik eindelijk mijn rijbewijs behaald. Dankzij hele leuke en ook leerzame lessen van Karhaman. Ik wil via dit bericht hem bedanken voor alle tijd en energie die hij in mijn lessen heeft gestoken. Je bent een ambitieuze instructeur met maar één doel en dat is jouw laten slagen. Ga zo door. Bedankt Karrie!

★★★★★
5 5 1
Verkeersschool Adrian heeft alles goed voor mekaar. Instructeur Tony geeft je een uitstekende voorbereiding op het examen (in één keer raak, thanks!). Het is altijd relaxt in de auto en hij weet je goed te motiveren. Ook het "interne proefexamen" met een andere instructeur geeft je een beter inzicht in je rijvaardigheid en vertrouwen richting het examen van het CBR.

★★★★★
5 5 1
Als je goed auto wil leren rijden dan kan ik rijschool Adrian zeker aanbevelen! Mijn kale knappe rijinstructeur heeft mij goed begeleid, waardoor ik helemaal klaar was voor mij praktijkexamen. Ik heb mijn rijbewijs dan ook in een keer gehaald.

★★★★★
5 5 1
Altijd genoten van mijn lessen, en kwalitatief ook uitstekend 🙂

★★★★★
5 5 1
2 jaar geleden ben ik begonnen met me scooter bij Adriaan in 1 keer geslaagd! nu 2 jaar later ben ik gaan auto rijden bij Adriaan en ook nu weer in 1 keer geslaagd! echt bedankt!!!

★★★★★
5 5 1
Echt een geweldige rijschool. De lessen zijn heel chill terwijl ze je alles over autorijden leren, en ze nemen het niet minder serieus. Ze laten je alleen afrijden als je op niveau bent. Dat betekent veel lessen in verschilende gebieden meerdere proefexamens, maar het loont. In één keer geslaagd! Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Leuke rijschool, veel ervaringen opgedaan

★★★★★
5 5 1
Met Tony was elke les gezellig, ook was elke les erg leerzaam. Hierdoor had ik altijd weer motivatie om de auto in te stappen. Ik ben door de leuke en goede lessen in 1 keer geslaagd.

★★★★☆
4 5 1
Goede rijschool! Ik had maar beperkte tijd en ze hebben daardoor een intensief schema gemaakt zodat het precies in mijn planning paste en ben in 1 keer geslaagd!

★★★★☆
4 5 1
Zeer tevreden over de rijschool en over mijn rijinstructeur!! Een echte aanrader voor het leren rijden in een auto.

★★★★★
5 5 1
Heel goede rijschool en instructeur. Je leert zo ook echt goed autorijden en wordt dus niet alleen voorbereid op het examen.

Deel jouw ervaring op onze website

Heb je bij ons rijlessen gevolgd? Selecteer de plaats waar je hebt gelest en vertel ons en de rest van de stad wat je ervan vond. Natuurlijk mag je ook alle verbeterpunten aan ons kwijt.

 

Naam
Woonplaats
Rating
Review

Ervaringen geplaatst op onze Google+ pagina

 

Review knop

Traffic School Adrian

4.9 van de 5 sterren

Carla Lovato
Carla Lovato

5 van de 5 sterren

posted 7 months ago

I chose Adrian School because of their rating and didn't regret it. My instructor Kamil was always very clear, patient and precise. After 10 hours of classes, I passed in my first try! I recommend it.

Ali
Ali

5 van de 5 sterren

posted 9 months ago

I chose Adrian based on their high success rate. I was not wrong! I passed the exam at the first try. Kamil, my instructor, helped me a lot to understand the tricks and techniques to pass the exam. He is also very flexible in planning, and customizes the lessons according to your week points and requirements. The lessons were great fun as well. I strongly recommend Adrian driving school, especially Kamil for expats.

Maxim Zhur
Maxim Zhur

5 van de 5 sterren

posted 9 months ago

My experience with driving school Adrian was excellent. My instructor Kamil was very professional and knew exactly how to train and adapt a driver to the Dutch driving style. I am very thankful and I would highly recommend this school!

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles