Je rijbewijs B halen

Je rijbewijs halen, op een bepaalde leeftijd gaat het bij veel mensen prikkelen. De meesten beginnen dan met autorijles voor rijbewijs B. In dit artikel vertellen we je er alles over.

Autorijles rijbewijs B halen

Autorijles

Autorijles kun je in Nederland vanaf de leeftijd van 16.5 volgen. De leeftijd rijbewijs halen is 17 jaar. Als je op je 17e je rijbewijs hebt gehaald, dan zal je wel nog tot je 18e onder begeleiding moeten rijden. Bij het kiezen van een autorijschool is het belangrijk om op de slagingspercentages te letten. Hieraan kun je zien hoeveel leerlingen van een rijschool slagen voor hun eerste rijexamen. Hierbij geldt: hoe hoger het percentage hoe beter. Wij kunnen je alvast verklappen, Verkeersschool Adrian behoort tot een van de beste rijsholen uit de regio!

Rijbewijs B, de inhoud

Leren autorijden is meer dan alleen een beetje sturen en gas geven. Om af te rijden voor rijbewijs B moet je –naast je theoriekennis- aardig wat vaardigheden onder de knie hebben. Een goede kijktechniek is bijvoorbeeld essentieel, net als anticiperen en rekening houden met andere weggebruikers. En dan zijn er nog de bijzondere verrichtingen: hellingproef, straatje keren, inparkeren, in- en uitvoegen en inhalen. Bij Verkeersschool Adrian zorgen we ervoor dat je al deze handelingen tot in de puntjes gaat beheersen. Dat doen we uiteraard op een tempo dat bij jou past. Voor de een is dat een spoedcursus Rijbewijs B waarbij je in 10 dagen je rijbewijs halen kunt, de ander doet het wat rustiger aan en gaat pas na een aantal maanden afrijden. Aan jou de keuze!

Rijbewijs halen in Delft

Bij Verkeersschool Adrian kun je je autorijbewijs halen in Delft. Ook in omliggende plaatsen zoals Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker en Voorburg zijn wij actief. Overweeg je om bij ons je rijbewijs te halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende proefles.

Autorijbewijs halen?

 Prijzen

[ninja_forms_display_form id=3]

 - prijswijzigingen voorbehouden.
- de prijzen van de 1e 10 lessen, pakket 1 en pakket 2 gelden alleen voor kandidaten die niet eerder rijlessen gevolgd hebben. Het pakket "1e tien rijlessen" is daarnaast slechts één keer te boeken.

Geen rij-ervaring en je eerste rijles inplannen?