Rijlespakket

Je autorijbewijs halen kost veel geld. Veel mensen kiezen daarom voor een rijlespakket, ook wel rijbewijspakket genoemd. Door een rijles pakket weet je direct wat jouw rijbewijs kost. Wel zo handig om direct te weten waar je aan toe bent.

Rijlespakket voor autorijles

Voordelig je rijbewijs halen met een rijlespakket

De kosten voor een rijbewijs kunnen soms aardig de pan uitstijgen. Wil je voor een vast bedrag je rijbewijs halen? Dan kun je kiezen voor een rijlespakket. Je spreekt dan een aantal rijlessen af en stelt een datum vast waarop je wilt afrijden. Op die manier kun je gericht toewerken naar je rijexamen. Het voordeel hiervan is dat je van te voren weet welk bedrag je gaat betalen. Een rijlespakket is bovendien zeer geschikt om cadeau te doen, bijvoorbeeld als je zoon of dochter zestien wordt. Je mag tegenwoordig al met 16,5 jaar afrijden!

Rijlespakket bij Rijschool Adrian

Verkeersschool Adrian biedt een voordelig rijlespakket dat bestaat uit 25 rijlessen plus één rijexamen (pakket 1). Het pakket is gebaseerd op het aantal lessen dat de gemiddelde cursist nodig heeft om te slagen voor het rijexamen. Blijkt gaandeweg dat je toch wat extra lessen nodig hebt voordat je examen gaat doen, dan kun je die uiteraard los bijboeken. Je kunt ook kiezen voor een pakket waarbij je een tussentijdse toets doet (pakket 2). Slaag je voor dit proefexamen, dan ben je helemaal klaar voor het CBR-examen. Slaag je niet voor de tussentijdse toets, dan weet je welke onderdelen van je rijvaardigheid je nog moet bijspijkeren. Zo vergroot je de kans dat je in een keer slaagt voor je rijbewijs.

Rijlespakketten in Delft en Den Haag

Verkeersschool Adrian biedt rijlespakketten aan voor leerlingen uit Delft en Den Haag. Ook in buurtgemeente zoals Zoetermeer, Rijswijk, Pijnacker en Voorburg kun je je rijbewijs halen middels een rijbewijs pakket. Haal zo voordelig en met duidelijkheid over de kosten je rijbewijs.

Geen rij-ervaring en je eerste rijles inplannen?