Spoedcursus motorrijbewijs

Een spoedcursus voor je motorrijbewijs, is dat een logische combinatie? Voor veel mensen die motor willen gaan rijden is het dat wel. Veel mensen halen een motorrijbewijs als tweede rijbewijs. Een motorrijbewijs wordt vaak ook op wat oudere leeftijd gehaald dan bijvoorbeeld een autorijbewijs of een AM rijbewijs. Het kan zijn dat door werk of andere bezigheden er geen tijd meer is om wekelijkse lessen te volgen. Een spoedcursus is in die situatie dé manier om snel op de motor te zitten!

Spoedcursus motorrijbewijs

Motorrijles bij Rijschool Adrian

Wil je met spoed je motorrijbewijs halen, dan kan dat bij Rijschool Adrian. Wij weten als geen ander hoe fantastisch het is om op een motor te rijden. Onze ervaren instructeurs leren je dan ook graag alle fijne kneepjes. Bij ons kun je zowel een spoedcursus motorrijbewijs A1 doen, als een spoedcursus motorrijbewijs A2 en motorrijbewijs A. We spreken van te voren af wanneer je examen gaat doen, en plannen op basis daarvan de lessen in.

Snel je motorrijbewijs halen

Je krijgt bij Rijschool Adrian een intensieve opleiding met veel begeleiding. Zo ben je in no-time klaar om af te rijden. De spoedcursus motorrijbewijs is overigens in je eigen tempo te volgen. Wil je in 10 dagen je motorrijbewijs halen zodat je toch nog met je vrienden mee kunt op motorvakantie? Geen probleem. Doe je het liever iets rustiger aan, dan is dat ook mogelijk. Het lesschema wordt volledig aangepast aan jouw agenda. Uiteraard zorgen we ervoor dat je veel ervaring opdoet en leren we je hoe je veilig en met veel plezier kunt motorrijden.

Planningsgesprek afspreken

Wil je een spoedcursus bij ons volgen? Neem dan contact op met verkeersschool Adrian en voor je het weet ben je de trotse bezitter van het motorrijbewijs!  Wij geven spoedcursussen in de omgeving Delft en Den Haag.

Motorrijbewijs halen?