Rijschool Adrian in het Westland

Wil je rijles nemen in het Westland, dan zoek je natuurlijk een betrouwbare, betrokken en ervaren rijschool. Welkom bij Rijschool Adrian! Onze kandidaten slagen vaker dan gemiddeld voor het CBR rijexamen. Bovendien kun je bij ons veel verschillende rijbewijzen halen en krijg je les van geroutineerde instructeurs die de omgeving van het Westland op hun duimpje kennen.

Rijbewijs halen Westland

Naast autorijles geven wij in het Westland ook les voor het behalen van verschillende andere rijbewijzen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor je motorrijbewijs of je scooterrijbewijs. Ook voor E achter B rijbewijs kan je bij ons terecht.

Afrijden CBR Westland

Als je rijles volgt bij een rijschool in het Westland, dan kun je niet in Westland zelf afrijden omdat hier geen CBR zit. Dit is geen enkel probleem. Een goede rijschool zal tijdens je rijlessen al oefenen in de plaats waar je afrijd. Door tijdens de rijlessen al te oefenen met verschillende examenroutes kom je tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. En dat is wel zo handig. Zo ken je de omgeving en de examenroutes in de stad waar je het uiteindelijke examen aflegt.

Rijscholen uit het Westland vergelijken

Wil je rijscholen vergelijken? Dan kun je het beste naar de slagingspercentages van rijscholen kijken.  Hieronder vind je de slagingspercentages van verschillende bekende rijscholen uit de buurt. We kunnen je wel alvast verklappen, we scoren al jaren gemiddeld hoger dan andere rijscholen uit de regio! Dat betekent dat mensen die bij ons rijles volgen veelal in één keer slagen voor hun rijbewijs. Dat is niet alleen een fijn gevoel, maar het scheelt je ook een hoop extra kosten!

verkeersschool Westland

Tijdelijk: gratis proefles!

Onze proefles van 60 minuten is nu tijdelijk gratis! Zo kan je eerst met ons en jouw instructeur kennismaken voordat je besluit of je bij ons een rijopleiding komt volgen.

Waarom een proefles bij Verkeersschool Adrian?

  • Hoog slagingspercentage
  • Ook rijlessen in de avond en op zaterdag
  • Speciale instructeurs voor faalangst, ADHD en autisme

Wat ga je tijdens je proefles doen?

Tijdens de proefles ga je meteen aan de slag. Na een korte kennismaking met je instructeur zal je de weg op gaan. Vaak begin je met sturen, gas geven en remmen. Merken we dat jij al wat meer ervaring hebt, dan wordt de les hierop aangepast. Tijdens je eerste rijles kan je instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Dit is handig, want zo kan je meteen uitrekenen wat jouw rijbewijs gaat kosten. We halen je trouwens thuis op en zetten je na je les weer thuis af.

Voorwaarden

De gratis proefles geldt niet voor kandidaten die hun rijbewijs al hebben en een opfriscursus willen volgen. Dit is een actie, het is niet mogelijk om deze te combineren met een van onze andere acties. Hoewel de proefles voor iedereen gratis en vrijblijvend is, behouden wij ons het recht om kandidaten te weigeren. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer wij vermoeden dat leerlingen uitsluitend gratis proeflessen volgen en niet de intentie hebben überhaupt te betalen voor hun rijlessen.

Geen rij-ervaring en je eerste rijles inplannen?

Ervaringen van andere leerlingen uit Westland

Hieronder lees je de ervaringen van onze leerlingen uit Westland. Wil je meer reviews lezen? Bekijk dan onze Google+ pagina. Zelf een review schrijven? Dat kan onderaan deze pagina.

★★★★★
5 5 1
Hele goede rijschool met zeer ervaren rijinstructeurs. Ze hebben geduld met de leerlingen en er wordt gestreefd naar een hoog niveau. Met dank aan botan mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor de leuke en erg leerzame lessen, botan!

★★★★★
5 5 1
Hele goede rijschool met zeer ervaren rijinstructeurs. Ze hebben geduld met de leerlingen en er wordt gestreefd naar een hoog niveau. Met dank aan botan mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor de leuke en erg leerzame lessen, botan!

★★★★★
5 5 1
Hele goede rijschool met zeer ervaren rijinstructeurs. Ze hebben geduld met de leerlingen en er wordt gestreefd naar een hoog niveau. Met dank aan botan mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor de leuke en erg leerzame lessen, botan!

Prijzen & acties

 – prijswijzigingen voorbehouden.
– de prijzen van de 1e 10 lessen, pakket 1 en pakket 2 gelden alleen voor kandidaten die niet eerder rijlessen gevolgd hebben. Het pakket “1e tien rijlessen” is daarnaast slechts één keer te boeken.

Rijles in Westland

Rijschool Adrian geeft rijles in heel Westland, dus ook in Monster, Naaldwijk, De Lier, ’s-Gravenzande en Wateringen. Naast autorijles kun je bij ons ook terecht voor motorrijles in Westland. Onze ervaren instructeurs leren je alle fijne kneepjes van het vak. Dat betekent dat je niet alleen goed technisch leert rijden, maar vooral ook dat je een goed inzicht krijgt in de verkeerssituatie. Je leert écht goed te kijken, te anticiperen, daadkrachtig te zijn en rekening te houden met andere weggebruikers. We leiden je dus op tot een automobilist of motorrijder die zelfverzekerd en veilig deel neemt aan het verkeer. En daar heb je de rest van je leven plezier van!

Wist je trouwens dat Rijschool Adrian speciale autorijlessen heeft voor mensen die autistisch zijn of ADHD hebben? En dat je bij ons een opfriscursus kunt volgen, zodat je rijvaardigheid weer helemaal up-to-date is? Ideaal voor mensen die weinig autorijden en daardoor wat onzeker of angstig zijn geworden. Uiteraard krijg je bij Verkeersschool Adrian les in een rookvrije auto. Bovendien staan wij bekend om de relaxte sfeer tijdens de rijles. Kom gerust een keer proefrijden en ervaar zelf hoe leuk het is om in Westland goede rijlessen te nemen.

Deel jouw ervaring met Verkeersschool Adrian

Kom je zelf ook uit Westland en heb je bij ons rijlessen gevolgd? Vertel ons en de rest van de stad wat je ervan vond. Natuurlijk mag je ook alle verbeterpunten aan ons kwijt.

Naam
Email
Rating
Ervaring