Verkeersschool Adrian in Westland

Rijschool Adrian in het Westland

Wil je rijles nemen in het Westland, dan zoek je natuurlijk een betrouwbare, betrokken en ervaren rijschool. Welkom bij Rijschool Adrian! Onze kandidaten slagen vaker dan gemiddeld voor het CBR rijexamen. Bovendien kun je bij ons veel verschillende rijbewijzen halen en krijg je les van geroutineerde instructeurs die de omgeving van het Westland op hun duimpje kennen.

Rijbewijs halen Westland
Naast autorijles geven wij in het Westland ook les voor het behalen van verschillende andere rijbewijzen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor je motorrijbewijs of je scooterrijbewijs. Ook voor E achter B rijbewijs kan je bij ons terecht.

Afrijden CBR Westland
Als je rijles volgt bij een rijschool in het Westland, dan kun je niet in Westland zelf afrijden omdat hier geen CBR zit. Dit is geen enkel probleem. Een goede rijschool zal tijdens je rijlessen al oefenen in de plaats waar je afrijd. Door tijdens de rijlessen al te oefenen met verschillende examenroutes kom je tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. En dat is wel zo handig. Zo ken je de omgeving en de examenroutes in de stad waar je het uiteindelijke examen aflegt.

Rijscholen uit het Westland vergelijken
Wil je rijscholen vergelijken? Dan kun je het beste naar de slagingspercentages van rijscholen kijken. Hieronder vind je de slagingspercentages van verschillende bekende rijscholen uit de buurt. We kunnen je wel alvast verklappen, we scoren al jaren gemiddeld hoger dan andere rijscholen uit de regio! Dat betekent dat mensen die bij ons rijles volgen veelal in één keer slagen voor hun rijbewijs. Dat is niet alleen een fijn gevoel, maar het scheelt je ook een hoop extra kosten!

Gratis proefles afspreken

Spreek nu je gratis proefles af bij verkeersschool Adrian

Tijdelijk: gratis proefles!

Onze proefles van 60 minuten is nu tijdelijk gratis! Zo kan je eerst met ons en jouw instructeur kennismaken voordat je besluit of je bij ons een rijopleiding komt volgen.

Waarom een proefles bij Verkeersschool Adrian?

  • Hoog slagingspercentage
  • Ook rijlessen in de avond en op zaterdag
  • Speciale instructeurs voor faalangst, ADHD en autisme

Wat ga je tijdens je proefles doen?

Tijdens de proefles ga je meteen aan de slag. Na een korte kennismaking met je instructeur zal je de weg op gaan. Vaak begin je met sturen, gas geven en remmen. Merken we dat jij al wat meer ervaring hebt, dan wordt de les hierop aangepast. Tijdens je eerste rijles kan je instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Dit is handig, want zo kan je meteen uitrekenen wat jouw rijbewijs gaat kosten. We halen je trouwens thuis op en zetten je na je les weer thuis af.

Voorwaarden

De gratis proefles geldt niet voor kandidaten die hun rijbewijs al hebben en een opfriscursus willen volgen. Dit is een actie, het is niet mogelijk om deze te combineren met een van onze andere acties. Hoewel de proefles voor iedereen gratis en vrijblijvend is, behouden wij ons het recht om kandidaten te weigeren. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer wij vermoeden dat leerlingen uitsluitend gratis proeflessen volgen en niet de intentie hebben überhaupt te betalen voor hun rijlessen.

Regio Haaglanden

Rijbewijs halen in omgeving Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Voorburg, Pijnacker en Westland.

Gratis proefles

Schrijf je in voor een gratis proefles waarin wij kunnen inschatten hoeveel lessen je nodig gaat hebben en welk pakket het beste bij jou past.

Tarieven autorijles pakketten

 

Pakket 1

€450,-

10 rijlessen
(van 60 minuten)

 

Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken

Pakket 2

€1.325,-

25 rijlessen
(van 60 minuten)

1e praktijkexamen

Pakket 3

€1.501,-

25 rijlessen
(van 60 minuten)

TTT (tussentijdse toets)

1e praktijk examen

Pakket 4

€1.785,-

35 rijlessen
(van 60 minuten)

1e praktijkexamen

Pakket 5

€1.961,-

35 rijlessen
(van 60 minuten)

TTT (tussentijdse toets)

1e praktijk examen

Rijles in Westland

Rijschool Adrian geeft rijles in heel Westland, dus ook in Monster, Naaldwijk, De Lier, ’s-Gravenzande en Wateringen. Naast autorijles kun je bij ons ook terecht voor motorrijles in Westland. Onze ervaren instructeurs leren je alle fijne kneepjes van het vak. Dat betekent dat je niet alleen goed technisch leert rijden, maar vooral ook dat je een goed inzicht krijgt in de verkeerssituatie. Je leert écht goed te kijken, te anticiperen, daadkrachtig te zijn en rekening te houden met andere weggebruikers. We leiden je dus op tot een automobilist of motorrijder die zelfverzekerd en veilig deel neemt aan het verkeer. En daar heb je de rest van je leven plezier van!

Wist je trouwens dat Rijschool Adrian speciale autorijlessen heeft voor mensen die autistisch zijn of ADHD hebben? En dat je bij ons een opfriscursus kunt volgen, zodat je rijvaardigheid weer helemaal up-to-date is? Ideaal voor mensen die weinig autorijden en daardoor wat onzeker of angstig zijn geworden. Uiteraard krijg je bij Verkeersschool Adrian les in een rookvrije auto. Bovendien staan wij bekend om de relaxte sfeer tijdens de rijles. Kom gerust een keer proefrijden en ervaar zelf hoe leuk het is om in Westland goede rijlessen te nemen.

Auto

Haal jouw auto rijbewijs bij verkeersschool Adrian. Of volg lessen voor een aanhanger-rijbewijs.

Motor

Er zijn allerlei redenen om je motorrijbewijs te willen halen. Maar de belangrijkste is wel: motor rijden is een prachtige bezigheid.

Scooter

Ben je het fietsen zat? Moet je regelmatig wat grotere afstanden afleggen? Of wil je gewoon graag een scooter? Dan is scooterrijles wat voor jou.

Ervaringen van andere leerlingen uit Westland

Hieronder lees je de ervaringen van onze leerlingen uit Westland. Wil je meer reviews lezen? Bekijk dan onze Google+ pagina. Zelf een review schrijven? Dat kan in het formulier op deze pagina.

★★★★★
5 5 1
Heel fijn gelest met instructeur Kamil. Zijn analyse en tips waren goed, de focus en opbouw tijdens het proces zijn goed getimed voor de TTT en praktijkexamen. Ik kreeg ook op tijd te horen hoeveel lessen ik nog nodig had. Inplannen van de lessen was niet altijd makkelijk, maar met een beetje flexibiliteit wel goed gekomen. Leuke gesprekken gehad en in een keer geslaagd; dankjewel Kamil!

★★★★★
5 5 1
In één keer mijn rijbewijs gehaald. Door de goede lessen van Tony kan ik nu veilig en zelfverzekerd de weg op.

★★★★★
5 5 1
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dankzij Soerinder!

★★★★★
5 5 1
Na hele goede rijlessen, in 1 keer geslaagd. Gekregen waar ik voor kwam!

★★★★★
5 5 1
Today I passed my driving exam in the first attempt thanks to the effort I myself and my teacher and coach Kamil put on this to make sure I learn how to drive in the Netherlands and make sure I would pass it. He is a very committed and nice person, critical in every detail to improve my skills and self confidence. He was very motivated which made me leave behind my concerns and stress about the exam. Thank you Kamil!

★★★★★
5 5 1
Tony heeft me ontzettend goed geholpen bij het halen van mijn examen. Zat eerst bij een andere rijschool, dat werkte niet, maar bij Tony gewoon wél in één keer gehaald! Ik ben ontzettend blij en dankjewel Tony!

★★★★★
5 5 1
In een keer geslaagd voor beide motorrijexamens bij Adrian. Ik had een proef examen erbij gedaan waardoor ik precies wist waar ik aan moest werken en voelde me helemaal niet zenuwachtig bij het echte examen. Adrian is een goede leraar met veel geduld en met een fotografisch geheugen zodat hij de hele gereden lesroute perfect kan analyseren en kan zeggen waar je op moet letten. Bedankt Adrian voor de fijne en leerzame motorrijlessen!

★★★★★
5 5 1
Kamil is een uitstekende rijinstructeur. Hij is geduldig, aardig, en lette altijd op voor verbeterpunten. Hierdoor heb ik in een keer mijn rijexamen gehaald! Kamil, bedankt voor de geweldige lessen!

★★★★★
5 5 1
Leren rijden bij verkeersschool Adrian had niet beter kunnen verlopen voor mij! Instructeur Botan is een geweldige leermeester én persoon, en combineert in zijn lessen goede adviezen met leuke humor. Elke rijles was weer een leuke ervaring! In één keer geslaagd en ontzettend tevreden, dankjewel Botan!

Deel jouw ervaring op onze website

Heb je bij ons rijlessen gevolgd? Selecteer de plaats waar je hebt gelest en vertel ons en de rest van de stad wat je ervan vond. Natuurlijk mag je ook alle verbeterpunten aan ons kwijt.

 

Naam
Email
Rating
Ervaring

Haal nu jouw rijbewijs

Plan je eerste rijles