Rijschool Adrian in Ypenburg

Wil jij binnenkort je rijbewijs halen in Ypenburg? Bij Verkeersschool Adrian heb je de meeste kans om te slagen. Dankzij onze unieke lesmethode en onze zeer ervaren en betrokken instructeurs halen onze leerlingen vaker hun rijbewijs dan leerlingen van andere rijscholen. Hoe dat kan? Lees verder!

Wat is er zo bijzonder aan Rijschool Adrian?

Wat er zo bijzonder aan ons is? Eigenlijk niets. Wij vinden het in ieder geval de gewoonste zaak van de wereld dat we lesgeven in rookvrije auto’s, speciale rijlessen geven aan mensen met faalangst of een beperking en lesmogelijkheden bieden na kantoortijd. Wij focussen op kwaliteit en nemen de tijd voor onze klanten. Aan ‘goedkoop en snel’ doen we niet. Daar betaal je namelijk later de prijs voor, als je zakt voor je examen of steeds met het zweet in je handen achter het stuur zit. Wat we wel doen: jou zó grondig voorbereiden op het examen dat je ook na het behalen van je rijbewijs vol vertrouwen in de auto stapt. En daar heb je je leven lang plezier van.

Instructiekaart

Dat onze cursisten in Ypenburg vaker dan gemiddeld slagen voor hun rijexamen heeft ongetwijfeld te maken met onze manier van lesgeven. Wij werken namelijk met instructiekaarten. Aan de hand daarvan krijg je inzicht in je vorderingen en verbeterpunten. Je werkt daardoor dus heel gericht aan bepaalde handelingen in plaats van standaardlessen af te draaien. Onze instructeurs komen bovendien uit de buurt van Ypenburg en weten dus precies welke straten, pleinen en snelwegen geschikt zijn om te oefenen. Overigens zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk les krijgt van een vaste instructeur. Dat werkt wel zo prettig!

Rijlesgebied Nootdorp van Rijschool Adrian

Tijdelijk: gratis proefles!

Onze proefles van 60 minuten is nu tijdelijk gratis! Zo kan je eerst met ons en jouw instructeur kennismaken voordat je besluit of je bij ons een rijopleiding komt volgen.

Waarom een proefles bij Verkeersschool Adrian?

 • Hoog slagingspercentage
 • Ook rijlessen in de avond en op zaterdag
 • Speciale instructeurs voor faalangst, ADHD en autisme

Wat ga je tijdens je proefles doen?

Tijdens de proefles ga je meteen aan de slag. Na een korte kennismaking met je instructeur zal je de weg op gaan. Vaak begin je met sturen, gas geven en remmen. Merken we dat jij al wat meer ervaring hebt, dan wordt de les hierop aangepast. Tijdens je eerste rijles kan je instructeur inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Dit is handig, want zo kan je meteen uitrekenen wat jouw rijbewijs gaat kosten. We halen je trouwens thuis op en zetten je na je les weer thuis af.

Voorwaarden

De gratis proefles geldt niet voor kandidaten die hun rijbewijs al hebben en een opfriscursus willen volgen. Dit is een actie, het is niet mogelijk om deze te combineren met een van onze andere acties. Hoewel de proefles voor iedereen gratis en vrijblijvend is, behouden wij ons het recht om kandidaten te weigeren. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer wij vermoeden dat leerlingen uitsluitend gratis proeflessen volgen en niet de intentie hebben überhaupt te betalen voor hun rijlessen.

Geen rij-ervaring en je eerste rijles inplannen?

Ervaringen van andere leerlingen uit Ypenburg

Hieronder lees je de ervaringen van onze leerlingen uit Ypenburg. Wil je meer reviews lezen? Bekijk dan onze Google+ pagina. Zelf een review schrijven? Dat kan onderaan deze pagina.

Prijzen & acties

 – prijswijzigingen voorbehouden.
– de prijzen van de 1e 10 lessen, pakket 1 en pakket 2 gelden alleen voor kandidaten die niet eerder rijlessen gevolgd hebben. Het pakket “1e tien rijlessen” is daarnaast slechts één keer te boeken.

Welke rijlessen in Ypenburg

Verkeersschool Adrian is hét adres voor je rijlessen, of het nu gaat om je scooterrijbewijs of om een rijbewijs B met aanhanger. Een overzicht van onze rijlessen in Ypenburg:

 • Rijbewijs B en BE;
 • Motorrijbewijs;
 • Scooterrijbewijs;
 • Spoedcursus rijbewijs auto en motor (tiendaagse rijopleiding);
 • Opfriscursus autorijden of motorrijden;
 • Autorijden voor mensen met een beperking (autisme/ADHD);
 • Autorijden voor mensen met faalangst;
 • Autorijlessen in het Engels.

Voor de rijopleiding voor mensen met een beperking of faalangst hebben onze instructeurs een speciale opleiding gevolgd. Deze instructeurs hebben veel ervaring en geduld, en kunnen je goed begeleiden zodat je met succes je rijbewijs in Ypenburg haalt.

Rijles in Ypenburg na kantoortijd

Bij Rijschool Adrian hoef je geen vrij te nemen om je rijles in te plannen. Wij geven namelijk ook rijles in Ypenburg in de avonduren, tijdens je vakantie en in het weekend. Wil je liever je rijbewijs versneld halen? Dan kun je bij ons een spoedcursus volgen. Je wordt dan in tien dagen klaargestoomd voor je rijexamen. Heb je vragen of wil je een keer vrijblijvend proefrijden? Bel of mail ons vandaag nog!

Deel jouw ervaring met Verkeersschool Adrian

Kom je zelf ook uit Ypenburg en heb je bij ons rijlessen gevolgd? Vertel ons en de rest van de stad wat je ervan vond. Natuurlijk mag je ook alle verbeterpunten aan ons kwijt.

Naam
Email
Rating
Ervaring